TİSK Sosyal Sorumluluk Ödülleri

Türkiye İşveren Sendikaları Konfederasyonu sosyal sorumluluk bilinci oluşturma çalışmaları yapan kuruluşları ödüllendiriyor.
TİSK Sosyal Sorumluluk Ödülleri

“CSR For All” Projesi Avrupa Birliği Komisyonu’nun finansman desteği ile TİSK’in liderliğinde, Romanya, Hırvatistan, Makedonya ve Karadağ İşveren Çatı Örgütleri’nin ortaklığında 2012’den beri sürdürülmektedir. Proje kapsamında TİSK bu sene Türkiye’de “TİSK 2014 Kurumsal Sosyal Sorumluluk Ödülleri” düzenliyor.

KSS alanında farkındalığı artırıp, şirketleri teşvik etmeyi amaçlayan ödüller Büyük Ödül, Etkililik Ödülü, Sürdürülebilirlik Ödülü, İyi Uygulama Ödülü, Kapsayıcılık Ödülü, Yenilikçilik Ödülü olmak üzere 6 başlıkta sahipleriyle buluşacak.

Türkiye’de uygulanan projelere açık olan yarışma için adaylar TİSK’e 30 Haziran 2014 tarihine kadar başvurulabilecektir. Başvuru süreci ile ilgili daha ayrıntılı bilgi almak için CSR For All web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Daha fazla sürdürülebilirlik haberi için buraya tıklayınız.

Kaynak: CSR For All

Diğer Haberler
Geleceğin Modeli: Paydaş Kapitalizmi
Dünya Ekonomik Forumu (WEF), paydaş kapitalizmini şirketlerin sadece hissedarlar için kısa vadeli karları optimize etmekle kalmayıp, tüm paydaşlarının ve genel olarak toplumun ihtiyaçlarını dikkate alarak uzun vadeli değer yaratma arayışında olduğu bir kapitalizm biçimi olarak tanımlar.
Türkiye’nin 2053 Net Sıfır Hedefi
Türkiye’nin Karbonsuzlaşma Yol Haritası: 2050’de Net Sıfır Raporu, muhtemel senaryoyu nasıl şekillendiriyor?
IPCC, 6. Değerlendirme Raporu Tamamlandı
IPCC 6. Değerlendirme Raporu’nun “İklim Değişikliği 2022: Etkileri, Uyum ve Kırılganlıklar” başlığını taşıyan son kısmı Nisan ayında yayınlandı.
İstanbul’a Net Sıfır Karbon Hedefi
İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ekrem İmamoğlu, İklim Değişikliği Eylem Planı üzerinde çalıştıklarını ve hedeflerinin 2050’de net sıfır düzeyine ulaşmak olduğunu açıkladı.